<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=136528" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Една от жертв...

Полицайката е давала информация на Семерджиев за местоположението на патрулите (видео)

07 Юли 2022
0 7275

Полицайката Симона Радева е давала информация на Семерджиев за местоположението на патрулите, предава bTV.

Разследващите са установили, че Георги Семерджиев се е обадил за помощ на служителка в столичното Първо РПУ. Тя му е помогнала да се снабди със стълба, за да се качи в апартамента, в който беше заловен.

Името на Таки изплува и в случая с Георги Семерджиев, причинил катастрофата в София

Полицайката е давала информация на Семерджиев за местоположението на патрулите (видео)

„Тя има отношения с този Семерджиев, какви са точно, предстои да се уточни в хода на разследването. Там са открити такива предмети, които са атрибут на полицаите. Аз също имам едно съмнение, както и други мои колеги, че е упражнено необяснимо бездействие“, каза министърът на вътрешните работи в оставка Бойко Рашков.

По-рано днес прокуратурата повдигна обвинение на Семерджиев. При ареста си шофьорът е отказал да даде кръвна проба за алкохол и наркотици.

„Само около 20 дни преди възникване на произшествието свидетелството на Семерджиев е отнето заради управление на МПС след  употреба на наркотични вещества“, заяви Радослав Начев, зам.-директор на КАТ.

Тогава полицията му взима документите от Швейцария. Днес от КАТ не казаха дали Семерджиев е бил задържан в районното. По този случай е образувано досъдебно производство.

„Водачът, който управлява този автомобил, е системен наркоман“, каза още Тенчо Тенев.

След тежката катастрофа МВР започва национална акция срещу шофиране под въздействие на наркотици, обяви премиерът в оставка.

Не е ясно дали разпитът на полицайката Симона Радева продължава и в този момент или е приключил.

Източник: bTV

Полицайката е давала информация на Семерджиев за местоположението на патрулите (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции