<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=168424" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Майката на Се...

Полицайката Симона Радева “забрави” къде живее Семерджиев (видео)

07 Март 2023
0 637

Полицайката Симона Радева “забрави” къде живее Семерджиев. Това става, след като Радева вече призна пред разследващите, че е помогнала на бившия футболист Георги Семерджиев да се укрие със стълба. Пред съда обаче Симона Радева “забрави” къде живее той.

На всяко заседание по делото срещу Семерджиев Диана Стефанович, майка на загиналата на бул. “Черни връх” Хариет, слуша всяка дума от първия ред. За да разбере цялата истина.

„Нищо друго не мога да правя в момента. Нито пък да мисля за нещо друго. Сънувам ги… и делата, и въобще катастрофата“, коментира Диана Стефанович пред bTV.

Полицайката Симона Радева &#8220;забрави&#8221; къде живее Семерджиев (видео)
Снимка: БулФото

Според адвоката на семейството на загиналата Хариет противоречия има в показанията както на Симона Радева, така и на приятеля ѝ Мирослав Якимов.

„Казва, че тя не знае къде живее Семерджиев, но в един момент както не знае къде той живее, тя закарва стълбата. Ако прокуратурата счита, че те са затаили истината или говорят неистини, би трябвало да се самосезира“, коментира адвокатът на семейството на загиналата Хариет Пламен Димитров.

Полицайката Симона Радева &#8220;забрави&#8221; къде живее Семерджиев (видео)

Изразяването на позиция по същество на показанията на свидетелите по време на самото дело би било прибързано, смятат от Софийската градска прокуратура.

Уволнената полицайка Симона Радева оспорва отстраняването си пред съда

В рамките на заседанията става ясно, че в джипа на Семерджиев е открита дамска чанта. Според семейството на Хариет той не е бил сам при сблъсъка. Според майката на подсъдимия, той не ѝ е споделял такова нещо.

„Аз нито съм била свидетел на катастрофата, нито мога да кажа нещо за нея…. Всяка една майка ще защити детето си, каквото и да е“, казва Мариана Семерджиева.

Делото продължава в сряда. Майката на Хариет отново ще бъде на първия ред.

Полицайката Симона Радева “забрави” къде живее Семерджиев (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции