<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=146215" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кметът на Бук...

Полицията проверява подвижни секции за гласуване в Кърджали (видео)

02 Октомври 2022
0 216

Полицията проверява подвижни секции за гласуване в Кърджали, съобщава bTV.

Няколко дни преди изборите една от партиите изненадващо изтегли над 300 от своите членове в секционните комисии в Кърджали. Наложи се спешно попълване на секциите от другите парламентарно представени партии и коалиции. Мотивът е, че от партията нямат достатъчно симпатизанти, които да поставят в своите комисии.

Не са изпратили хора от други области заради невъзможност да покрият транспортните им разходи. 

542 са избирателните секции в област Кърджали. В 344 се гласува с машини. Голям е броят на подвижните секции – 41. Те са разкрити на база подадените заявления за гласуване в дома и болничните заведения в Кърджали. 660 души ще гласуват у дома поради здравословни причини. Полицията е започнала проверка на всички заявления за гласуване в тези секции. 

Полицията проверява подвижни секции за гласуване в Кърджали (видео)

Машина за гласуване: “Дневникът е подправен” (видео)

През тази седмица средно по 10 автобуса на ден, по извънредни линии, са пристигали на автогарата в Кърджали. Пълни автобуси са пристигнали и по 20-те редовни линии. По-рано през седмицата от гранична полиция казаха, че няма увеличение в трафика на автобуси и коли. 

Полицията проверява подвижни секции за гласуване в Кърджали

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции