<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=139993" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Родители нап...

Полицията във Враца не глоби младежа, карал с над 200 км/ч на възлов булевард

05 Август 2022
0 290

Полицията във Враца няма да глоби младежа, карал с над 200 км/ч в час на възлов булевард в града. Клипът, на който се вижда екстремното шофиране взриви социалните мрежи. Нарушението е извършено на 30 юли, съобщиха от органите на реда. Те лесно установили водача, тъй като той сам качил видеото в мрежата. По-късно го свалил, но то продължило да се разпространява.

Вижте как се шофира с над 200 км/ч в центъра на Враца (видео)
„Съставихме му протокол да спазва Закона за движение по пътищата и да не застрашава другите участници в движението. Глоба няма как да се наложи, тъй като скоростта няма как да се засече с техническо средство“, коментира пред bTV Николай Стефанов от „Пътната полиция“ във Враца.

Полицията във Враца не глоби младежа, карал с над 200 км/ч на възлов булевард

Ако нарушението беше заснето от органите на реда, глобата щеше да бъде в размер около 2000 лева, като книжката му също щеше да бъде отнета, уточни Стефанов. И добави, че младежът казал, че съжалява за извършеното и обяснил, че това е било моментно негово настроение.

20-годишният има и други нарушения за превишена скорост. Глобяван е със 1100 лева за това, че карал със 193 км в час – над два пъти над допустимата скорост на първокласен път.

Полицията във Враца не глоби младежа, карал с над 200 км/ч на възлов булевард

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции