<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=124413" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Непоказвани ...

Полицията щяла да арестува Уил Смит на “Оскарите”, но Крис Рок я спрял

01 Април 2022
0 2333

Полицията в Лос Анджелис е била готова да арестува Уил Смит, след като удари шамар на комика Крис Рок на сцената по време на церемонията за наградите “Оскар” в неделя, разкри продуцентът на шоуто Уил Пакър.

Крис Рок с първа публична поява след шамара от Уил Смит

Полицията щяла да арестува Уил Смит на "Оскарите", но Крис Рок я спрял

Той издаде това в предаването на телевизия АВС “Добро утро, Америка”, от което беше пуснат откъс. Цялото интервю предстои да бъде излъчено по-късно днес.

Непоказвани кадри от “Оскарите” разкриват реакцията на Джейда при шамара на Уил Смит (видео)

“Казаха, че това е телесна повреда”, разказа Уил Пакър, цитиран от Dir.bg. “Заявиха, че ще го отведат: “Готови сме. Готови сме да го отведем веднага. Можете да повдигнете обвинения, ние можем да го арестуваме”. Обясниха те възможностите”.

Уил Пакър каза, че Рок обаче отхвърлил тази идея.

“Не, не, не, добре съм”, уверил комикът. 

“И дори в момента, в който казах: “Рок, нека си свършат работата”, той отказа. Полицаите му обясняваха какво може да направи, като дори го попитаха: “Искате ли да предприемем действия?” А той отговори с категорично “не” “, допълни още продуцентът на шоуто.

Органите на реда в Лос Анджелис разпространиха изявление след церемонията по връчване на престижните холивудски отличия, в което се каза, че са знаели за инцидента, но потърпевшият е отказал да подаде жалба. Те обаче не коментираха изказването на Уил Пакър.

Американската Академия за кинематографично изкуство и наука започна дисциплинарна процедура срещу Уил Смит заради нарушаване на правилата на организацията.

Членството му в нея може да бъде замразено, прекратено или да бъдат предприети други санкции.

От академията съобщиха, че той е бил помолен да напусне церемонията след агресивната си постъпка, но е отказал да го стори. По-късно Уил Смит поднесе извинения на Рок, на академията и на телевизионните зрители.

Уил Смит се извини на Крис Рок за шамара на “Оскарите”

От американската киноинституция обявиха, че артистът има възможност писмено да изложи позицията си, преди ръководството ѝ да се събере на 18 април и да обсъди следващите си действия.

Полицията щяла да арестува Уил Смит на “Оскарите”, но Крис Рок ги спрял

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции