<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=151090" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Парите могат ...

Поне един милион лева са откраднати от инкасо автомобила (видео)

16 Ноември 2022
0 1063

Поне един милион лева са откраднати от инкасо автомобила вчера, става ясно от споделената от говорителя на Софийската градска прокуратурата Десислава Петрова информация. Тя заяви в ефира на “Здравей, България” по НОВА, че става въпрос за 7-цифрена сума.

Все още не е ясно кои са извършителите на грабежа.

Обраха инкасо автомобил в София (видео)

Те са били четирима, въоръжени и маскирани. Избягали са с кола с фалшиви украински номера. По-късно два опожарени автомобила бяха намерени край Околовръстното шосе в кв. “Кръстова вада”. Според Прокуратурата колите са на извършителите. Иззети са видеозаписи.

Поне един милион лева са откраднати от инкасо автомобила (видео)
iStock

“Това, което знаем, е, че вчера рано сутринта извършителите са се придвижили с два джипа до търговския център на Околовръстното шосе в София. Изчакали са идването на инкасо автомобила. Те очевидно са знаели, че колата ще бъде там. След това инкасо автомобила е пристигнал, като в него са превозвани касети с банкноти с различен номинал, предназначени за банкоматите на различни банки. Имало е двама служители. Единият е шофирал, а другият е трябвало да зарежда касетите в банкоматите. Колата е можело да се отваря само отвътре”, заяви Петрова.

Видео: НОВА

Поне един милион лева са откраднати от инкасо автомобила (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции