<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=144220" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Британското ...

Пореден висш служител на руска държавна корпорация е открит мъртъв

13 Септември 2022
1 92

Пореден висш служител на руска държавна корпорация е открит мъртъв. Това е Иван Печорин – директор в Руската корпорация за развитие на авиационната индустрия в Далечния изток, предава Булевард България, цитирайки пресслужбата на фирмата.

Директорът на “Лукойл” падна от шестия етаж на болница и загина на място

Първоначалната информация гласи, че тялото на едва 39-годишния руски мениджър е било открито в района на нос Игнатиев. Твърди се, че бил в състояние на алкохолно опиянение и така е паднал зад борда на развлекателна лодка. Това се случва още на 10 септември, въпреки че се разбира близо 3 дни по-късно.

Пореден висш служител на руска държавна корпорация е открит мъртъв
Twitter

Печорин и негови приятели тръгнали на разходка с катер, а според очевидци се качили на него подпийнали, твърдят местни медии. Иван Печорин паднал от предната палуба в района на нос Игнатиев и това не можело да се види от мостика. Твърди се, че лодката се е движела с висока скорост. Капитанът обърнал катера към брега.

Шестима руски олигарси са намерени мъртви тази година при съмнителни обстоятелства

От началото на годината осем руски милиардери починаха мистериозно – петима от ръководството на “Газпром” и един от “Лукойл”.

Пореден висш служител на руска държавна корпорация е открит мъртъв

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции