<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=128235" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кабинетът би ...

Порнозвездата Лана Роудс се обяви срещу порноиндустрията, възползвали се от нея

07 Май 2022
1 101367

Порнозвездата Лана Роудс се обяви срещу порноиндустрията, възползвали се от нея, пише LadBible.

Бившата звезда oт филми за възрастни разкрива другата страна на стария си живот в подкаст. Това е едно от първите ѝ интервюта, откакто стана майка за първи път.

25-годишната Роудс роди син Мило още през януари, въпреки че по нейна молба самоличността на бащата все още не е известна.

В епизод на подкаста Raw Talk на Брадли Мартин в YouTube, Роудс говори откровено за времето си в порно. Но и за вредния характер на индустрията за секс работата като цяло.

„Просто нямах опит [в порно] и не мисля, че това е подходяща индустрия за други жени или дори мъже“, каза Роудс. „Аз самата съм против порнографията сега от собствения си опит.“

„Има различни нива, това е предимно хардкор порнография, с която имам проблем.”

„Всеки може да прави каквото си иска. Просто не мисля, че човек взема най-доброто решение за себе си, когато влиза в това.”

„Не мисля, че сексуалните отношения с хора, които почти не познавате, са полезни за вашето психично здраве или за сърцето ви“, добави тя.

Порнозвездата Лана Роудс се обяви срещу порноиндустрията, възползвали се от нея

Здравно министерство публикува порно, вместо информация за Covid-19

След като изостави индустрията през 2017 г., американката започна връзка с YouTuber и близък приятел на Логан Пол, Майк Майлак.

По време на гостуването си в Raw Talk тя разкрива как се е запалила по порното. Тя описва подробно отношението си към хората, за което сега съжалява.

„Като си момиче на 18 или 19 години, просто не знаеш как да кажеш „не“, искаш да направиш всички щастливи и аз много харесвах колегите си“, призна тя.

В крайна сметка Роудс се отказа да прави филми за възрастни. Тя предположи, че едва когато започна да развива профила си в Instagram, стана популярна и в света за възрастни.

С над 16 милиона последователи в Instagram, Роудс успя да започне втора кариера далеч от порното като инфлуенсър.

„Бях снимала филми за възрастни в продължение на осем месеца на 19, срещнах друг човек в Instagram в YouTube, който не е свързан с Майк [Маджалк] или Логан [Пол] и се занимава с инфлуенсърство“, обясни тя.

„Никога не бях снимала съдържание с инфлуенсъри, но той ми каза, че ще печеля $15 000 (около £12 000), за да направя публикация в Instagram или за реклама в YouTube. В същото време ми плащаха $1200 (приблизително £950) да направя тази порно сцена, дали е честно?

„Осъзнах, че се възползвах от това да правя секс за пари, докато хората получават много повече, само за да публикуват снимка в Instagram.“

Въпреки че е силно критична към порно индустрията заради хищническите ѝ практики, Роудс изрази подкрепа за платформи като OnlyFans. Те помогнаха на възрастни актьории да се издържат по време на пандемията.

Порнозвездата Лана Роудс се обяви срещу порноиндустрията, възползвали се от нея

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • NO NO

    07 Юни 2022

    Тази си личи, че е проста на умиране. Хората се чудят как днавържат двата края , а тя се оплаквам че й давали малко пари да се чекне побчепове .

Покажи всички Скрий

Реакции