<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=124694" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Илон Мъск: Хо...

Порнозвездата Рейвън Алексис почина на 35 години след тежка инфекция

05 Април 2022
0 128673

Порнозвездата Рейвън Алексис почина на 35 години след тежка инфекция, пише webcafe.

Във видео, публикувано от съпруга ѝ, той обяснява, че Алексис е страдала от Болестта на Крон. Това е рядко, тежко и хронично заболяване, предизвикващо възпаление на червата.

На 20 март тя е потърсила Спешна помощ заради тежки болки в стомаха, типични за колит или за Болестта на Крон. Там е било установено възпалението, причинено от втората, по-тежка възможност.

В крайна сметка, след три дни в болница под интензивни грижи, бившата актриса от бранша за възрастни си е отишла.

Съпругът ѝ се обърна към множеството фенове на Алексис, заявявайки че тя е искала да те да знаят, че ги обича и я е грижа за тях.

“Благословен съм, че я имах в живота си. Тя беше целият свят за мен, любовта на живота ми”, завършва емоционалното обръщение на мъжа.

Порнозвездата Рейвън Алексис почина на 35 години след тежка инфекция

Почина барабанистът на Foo Fighters Тайлър Хокинс

Родената във Вашингтон Рейвън Алексис завършва университет с бакалавърска степен по наказателно право, преди да се впусне във филмовата индустрия за възрастни.

Тя има една номинация за наградите на AVN – т.нар. “порно Оскари” през 2011 г.. Но по-голямата част от работата си тя прави през личния си сайт, базиран на абонаменти, подобно OnlyFans.

Това е поредният смъртен случай в индустрията за възрастни. По-рано през март актрисата Анджелина Моля беше намерена мъртва в апартамента си в Лас Вегас. Там нейни близки е трябвало да разбият вратата на жилището, преди да открият “неузнаваемото” ѝ тяло вътре, заобиколено от наркотици.

През февруари пък 30-годишната транссексуална актриса Холи Паркър, известна още като Неса Янович, също беше намерена мъртва в дома си.

Порнозвездата Рейвън Алексис почина на 35 години след тежка инфекция

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции