<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=106412" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бил Гейтс инв...

Предлагат 4-звездна почивка на море срещу ваксинация (видео)

05 Ноември 2021
0 620

Предлагат 4-звездна почивка на море срещу ваксинация, съобщава NOVA.

На фона на всички опити и организирани кампании за масово ваксиниране срещу Covid-19 , кметът на едно родопско село у нас предложи атрактивна оферта към съселяните си. Една седмица безплатна почивка в 4-ри звезден хотел в Приморско ще получи всеки, който се ваксинира в Забърдо.

Това обяви Валентин Черпоков, кмет на селото, прочуло се като родопския Холивуд. Колко реалистична е тази идея и има ли вече желаещи да се ваксинират,  за да отидат на безплатно море?

“Приканваме всички да се ваксинират, за да останем живи. Това е единственият начин. Имаме много познати, които загубиха битката”, разказват хората от селото.

Предлагат 4-звездна почивка на море срещу ваксинация (видео)

Хотелиери искат СПА почивката на ваксинираните да се плаща от държавата

Много хора от селото казват, че не са виждали морето през целия си живот. Други споделят, че са ходили на море само веднъж.

„Идеята ми дойде, защото за една седмица имахме 6 починали души. Това е трагедия! Смятам, че по този начин ще накарам хората да се ваксинират”, казва кметът Черпоков.

Той обясни, че почивките ще бъдат спонсорирани на 100% от няколко транспортни фирми в региона.

Предлагат 4-звездна почивка на море срещу ваксинация

Източник и видео: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции