<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=146657" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Най-богатите ...

Президентът на САЩ изглежда объркан къде се намира по време на реч (видео)

04 Октомври 2022
0 2118

Президентът на САЩ изглежда объркан къде се намира по време на реч. Една част от медиите отразиха това като гаф, друга част споделят, че ситуацията е нормална.

Рейтингът на Байдън се срина до невиждано ниско ниво

Президентът на САЩ изглежда объркан къде се намира по време на реч (видео)

Ние от “Господарите” също имаме своя оригинален поглед към случката. Пошегувахме се с възрастта на американския президент. Но щом той е на тази позиция, би трябвало да държи на нашия незлоблив и безобиден хумор.

Вижда се как в един момент Байдън замръзва, несигурен е преди това в крачките си. Не е ясно какво точно си говори с хората до сцената. Ясно е, че ако клипчето се поизреже и леко се забави, държавният глава изглежда още по-неадекватно.

Аналогии

По същия начин обаче сме се чувствали и ние няколко пъти. Наскоро пуснахме “Панорама” по БНТ и чухме от Венцислав Ангелов – Чикагото разни неща за рептили и илюминати. А водещият даже го попита за извънземните.

Така се чувствахме и веднъж, когато гледахме “Ергенът”. Там разбрахме, че през 681 година сме се освободили от турско робство. Няма проблем. Важното е, че наистина годината е свързана с историята на България.

Един Бял бродник и неговите акции същото ни караха да се чувстваме сякаш не знаем къде се намираме. Сякаш не принадлежим към този свят.

И все пак не сме се ръкували все още с въображаем събеседник. Нито сме падали по стълбите към самолета. Даже не сме заспивали на официални събития. Представяте ли си? Е, може би Байдън тези работи ги умее. Важното е навреме да му вземат ключовете от колата, ако има проблем. Защото ние вече си имаме достатъчно световни лидери с проблеми…

Гледайте сайта Gospodari.com за още видеа, коментари и репортажи. Нашите ексклузивни материали ще Ви разсмеят или ще Ви накарат да се замислите. В търсачката ни намерете и други любопитни материали за Джо Байдън.

Президентът на САЩ изглежда объркан къде се намира по време на реч (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции