<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=110196" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Президентът ...

Принц Чарлз заспа по време на церемония (видео)

30 Ноември 2021
0 1249

Принц Чарлз заспа по време на церемония, пише DailyMail.

Точно в полунощ в понеделник срещу вторник Барбадос официално замени британската кралица Елизабет Втора като държавен глава с избран президент и се обяви за република. Сред гостите на тържеството беше и синът на кралицата – принц Чарлз.

Принц Чарлз заспа по време на церемония (видео)

Камери обаче уловиха любопитен момент от среднощната церемония. 73-годишният принц на Уелс е заснет да заспива на стола, докато тържеството продължава. На видео, което стана изключително популярно в социалните мрежи, се вижда как Чарлз затваря очите си, а главата му леко се накланя. В един момент обаче принцът се стряска и отваря очи. За да се прикрие, той отваря програма, която държи в ръцете си, и започва да я чете.

Барбадос обяви Риана за свой национален герой (видео и снимки)

Някои оправдаха принца и припомниха, че часовата разлика е четири часа, а полетът от Великобритания до Барбадос – доста дълъг и изморителен.

Принц Чарлз заспа по време на церемония (видео)
Снимка: PA

Принц Чарлз предаде на местните власти най-сърдечните поздрави от майка си. “Създаването на тази република е възможност за ново начало. От най-мрачните дни на нашето минало и потресаващата жестокост на робството, което завинаги беляза нашата история, народът на този остров построи своя собствен път с изключителна сила на духа”, заяви той.

Принц Чарлз заспа по време на церемония

Принц Чарлз заспа по време на церемония

Източник: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции