<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=113859" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте къде мъ...

Принудиха мъж да плати за бизнес класа, защото стандартните седалки били малки за ръста му (видео)

05 Януари 2022
0 528

Принудиха мъж да плати за бизнес класа, защото стандартните седалки били малки за ръста му, пише LADbible.

29-годишният Бо Браун се качил на борда на самолет от Джорджия за Северна Каролина, като предвидливо резервирал място на последния ред, за да може да опъне дългите си крака.

В момента на излитането обаче установил, че не може да се поебере на мястото си. Повикал стюардесата и ѝ споделил проблема си, на което тя отговорила, че решението е да смени полета с друг самолет. Това обаче донесло на гиганта допълнителен бонус – трябвало да плати билет за първа класа, където “щял да получи нужния комфорт” за себе си.

“Не е зле”, бихме казали в случая, а? Навярно предложението дошло като компенсация за всичките случаи, в които си е удрял главата в касата а вратата? Кой знае?!

Принудиха мъж да плати за бизнес класа, защото стандартните седалки били малки за ръста му
Снимка: SWNS

“Пътуването винаги ми носи напрежение. Полетите пък откровено могат да бъдат доста некомфортно нещо”, споделя Бо във видеото си в TikTok, където двуметровият мъж регулярно споделя шеги и закачки от кухнята на живота си.

“Полетът бе само 40 минути, но това бяха наистина комфортни 40 минути в сравнение с предишните ми мъчения. Миналата година летях до Ел Ей и коленете ми стърчаха на пътеката през цялото време”, допълва той.

Мъж е бил залепен с тиксо за седалката в самолет след опит да пипне гърдите на стюардеси (видео)

Бо е по професия кинооператор и твърди, че с този ръст постоянно трябва да поръчва специално ушити за ръста му дрехи и обувки. Възприема изключителната си височина като своеобразна уникалност и отклонява закачките на околните, че е трябвало да стане баксетболист с думите, че не би променил живота си за нищо на света.

Принудиха мъж да плати за бизнес класа, защото стандартните седалки били малки за ръста му
Снимка: SWNS

“Мечтая си един ден да имам свое шоу, в което да разкрия неудобствата да си висок 2,16 см при пътешествията по света – ще е яко, нали?”, казва Бо в заключение.

Нека да му го пожелаем от сърце!

Най-високият човек на планетата отива в Москва да си търси съпруга (снимки)

Бо далеч не е най-високият човек на планетата обаче. За да се запознаете с първенеца, записан в Рекордите на Гинес, вижте горния материал!

Принудиха мъж да плати за бизнес класа, защото стандартните седалки били малки за ръста му

Източник: LADbible

Снимки: SWNS

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции