<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=144442" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Над 30 коли са ...

Признание: Кола на НСО е избутвала други в Кресненското дефиле (видео)

14 Септември 2022
0 2179

Признание: Кола на НСО е избутвала други в Кресненското дефиле.

След като ден по-рано отрече, че нейна кола е избутвала автомобили, изпреварвайки ги рисково в Кресненското дефиле в неделя, Националната служба за охрана призна, че автомобилът е неин.

Кадри, заснели поведението на водача, бяха изпратени до NOVA от очевидец, който разказва, че шофьорът се е движил с пусната звукова и светлинна сигнализация.

Колчетата в Кресненското дефиле спряха изцяло катастрофите за два месеца (видео)

Признание: Кола на НСО е избутвала други в Кресненското дефиле (видео)
Снимка: стопкадър/видео NOVA

Водачът на въпросната кола е служител на НСО, а в автомобила е имало охранявано лице, е станало ясно след проверка. Нито службата, нито МВР обаче е било сезирано по случая от човека, пратил кадрите в телевизията.

Предстои и вътрешна проверка по случая. Назначена комисия има срок от 15 дни да изясни дали автомобилът е ползвал специален режим на движение и дали това е било целесъобразно.

Комисията трябва да изясни и обстоятелствата, довели до това първоначално към телевизията да се подаде информация, че колата не е на НСО.

Службата не разкрива кой е бил охраняваният. Уточнява се само, че не е член на правителството.

По непотвърдена информация в колата по това време е бил бившият заместник-министър на земеделието Иван Христанов. Той има охрана след заплахи за живота му около скандалите с фитосанитарния контрол на ГКПП „Капитан Андреево”.

Източник: в. Сега

Видео: NOVA

Признание: Кола на НСО е избутвала други в Кресненското дефиле (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции