<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=135193" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Демократичн...

“Продължаваме промяната” започва преговори за нов кабинет. Ето с кого

28 Юни 2022
0 1941

Националният съвет на “Продължаваме промяната” даде мандат за започването на преговори за ново правителство. Във вторник ще бъдат проведени консултации с ДБ и БСП, както и с независимите депутати, съобщават от партията, цитирани от NOVA.

“Демократична България” при Радев: Предсрочни избори няма да бъдат панацея (видео)

Предвижда се преговорите да се водят на базата на ясна програма и ангажименти. От страна на ПП в тях ще участват Кирил Петков, Асен Василев, Никола Минчев и Андрей Гюров.

&#8220;Продължаваме промяната&#8221; започва преговори за нов кабинет. Ето с кого
БулФото

При съгласие ще се предложи публична покана към всички депутати в Народното събрание, като целта е формиране на мнозинство от 121 народни представители.

От “Продължаваме промяната” не отидоха на консултации при Радев

“Длъжни сме да направим всичко възможно да съставим правителство, отчитайки желанието на мнозинството от българските граждани. Особено в настоящата ситуация, при която не би било отговорно да оставим държавата без пълнокръвен кабинет или поне да опитаме да съставим такъв”, коментира Андрей Гюров, председател на парламентарната група на ПП.

“Продължаваме промяната” започва преговори за нов кабинет. Ето с кого

Източник: NOVA

Снимки: БулФото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции