<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=108273" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Асен Василев ...

„Продължаваме промяната” и Демократична България са готови за коалиция (видео)

16 Ноември 2021
0 2244

„Продължаваме промяната” и Демократична България са готови за коалиция.

Двете партии нямат никакви съществени разлики в политиката на бъдещото правителство. Това обявиха лидерите на двете формации след срещата за съставяне на кабинет.

„Продължаваме Промяната” и „Демократична България” са готови за коалиция

„Имахме 3 срещи днес и всички те бяха много конструктивни. В тях обсъждахме процеса за влизане в преговорния период. Ще говорим за политики и всяка една от партиите ще даде своите най-добри специалисти.”

“Ще гледаме общите допирни цели и трябва да излезем с истинска програма. Тя ще бъде подробно разписана и ще има дати. За първи път ще има едно добро коалиционно споразумение с ясни посоки”, това заяви Кирил Петков след срещата на партията с „Демократична България”.

Той добави, че днес се е осъществила среща и с БСП и „Има такъв народ”.

„Обнадеждени сме и гледаме с оптимизъм на случващото се. Нямам никакви съществени разлики в мандатоносителите „Продължаваме Промяната”. Аз съм в оставка и ще искам мандат за подкрепа на тяхно правителство”, заяви Христо Иванов.

“Продължаваме промяната” води при 61% обработени протоколи в ЦИК

„Видяхме достатъчно примери как може да не се направи правителство. Смятам, че сега можем да покажем как се прави”, добави съпредседателят в оставка на ДБ.

Източник: NOVA

„Продължаваме Промяната” и „Демократична България” са готови за коалиция

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции