<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=124366" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Булка, младож...

Прокуратурата призовава Кирил Петков на разпит

31 Март 2022
0 99

Софийска градска прокуратура (СГП) ще призове премиера Кирил Петков да се яви и да даде повторно показания в качеството му на свидетел по образуваното дело за евентуално изнудване на Васил Божков. Това съобщават от обвинението, пише NOVA.

Неговият първоначален разпит, проведен от разследващ полицай при Главна дирекция „Национална полиция“, явяващ се некомпетентен орган, е бил първото действие по разследването, с което е образувано досъдебното производство. С оглед на това, проведеният разпит от 17.03.2022 г. няма правна стойност и следва да бъде саниран. На същото основание бяха преповторени и разпитите на Бойко Борисов, Владислав Горанов, Севдалина Арнаудова, както и на други свидетели.

Васил Божков: Има неоспорими доказателства и свидетели

Прокуратурата призовава Кирил Петков на разпит
Булфото

Петков ще бъде призован  да се яви в сградата на Софийска градска прокуратура  на 04.04.2022 г. – понеделник. Като ще му бъдат посочени още две резервни дати предвид неговата евентуална служебна ангажираност.

Прокуратурата призовава Кирил Петков на разпит

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции