<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=136638" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Полицай, лошо...

Прокуратурата проверява дали полицаи са помагали на Семерджиев

08 Юли 2022
3 379

Прокуратурата проверява дали служители на МВР са помагали на Георги Семерджиев да се укрие след тежката катастрофа в София, предава NOVA.

Той е обвинен за смъртта на две млади жени – на 22 и 26 години, които загинаха при тежката катастрофа на кръстовището до хотел „Хемус”. Припомняме, че след произшествието Семерджиев и неговата спътничка избягаха от мястото. 

Вижте коя е служителката на МВР, помогнала на Семерджиев да се укрие

След анализ на материалите по делото, наблюдаващият прокурор е установил данни във връзка с евентуално нарушаване на служебните задължения от служители на МВР, включително на КАТ-СДВР, за покровителстване на обвиняемия, както и за търговия с влияние.

Гледат мярката за неотклонение на Георги Семерджиев в събота

Прокуратурата проверява дали полицаи са помагали на Семерджиев
Булфото

Ще бъде проверено дали полицаи са нарушили, превишили или не са изпълнили служебните си задължения. Както и дали са използвали своето служебно положение с цел да набавят за себе си или за другиго облага.

Близки на една от загиналите при катастрофата: Имаше толкова много мечти (видео)

Ще бъде проверено и дали са докладвали в Прокуратурата данни за евентуално извършени нарушения или престъпления от Георги Семерджиев.

В Германия все по-малко хора умират по пътищата. В България – все повече

След приключване на проверката въз основа на събраните материали ще бъде извършена преценка от СГП на всички данни и наличието на основания за образуване на досъдебно производство.

Прокуратурата проверява дали полицаи са помагали на Семерджиев

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции