<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=101554" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж от Стражи...

Психолог: Извършителите на показното убийство на “Герена” са професионалисти (видео)

30 Септември 2021
0 2371

Показно убийство бе извършено в столицата вчера, при което 44-годишен мъж беше разстрелян в района на стадион “Герена”. Жертвата е осъденият за убийство и предсрочно освободен Георги Христов, който е бил причакан и убит с един куршум.

“Нещата са били добре организирани, всичко е преценено и премислено. Хората, които са извършили това убийство, със сигурност са професионалисти в тази област”, коментира в предаването “Тази сутрин” по bTV криминалният психолог проф. Калин Гайдаров.

Показно убийство в София: Мъж е застрелян на стадион “Герена” (видео)

Според него, жертвата е била проучвана и най-вероятно става въпрос за разчистване на сметки.

Психолог: Извършителите на показното убийство на "Герена" са професионалисти

“Организираната престъпност в България действа по един и същ начин. Техните взаимоотношения са специфични, изградени върху други правила. Действано е решително, очевидно човекът е бил готов да извърши това престъпление със съответната подготовка”, каза още той.

Психологът смята, че всичко това най-вероятно ще усложни и забави хода на предстоящото разследване.

“Със сигурност ще има затруднения, защото тези хора неслучайно са професионалисти. Те разсъждават и търсят начини да прикрият или да създадат фалшиви следи”, допълни Гайдаров.

Психолог: Извършителите на показното убийство на “Герена” са професионалисти

Източник и видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции