<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=113268" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Връщат 76-годи...

Пуснаха на свобода шофьора, забил колата си в автомагазин (видео)

28 Декември 2021
0 282

Пуснаха на свобода шофьора, забил колата си в автомагазин, съобщи NOVA.

При удара той засегна газопровода в града. След зрелищната каскада, той успя да избяга от мястото на катастрофата. Но 20 часа по-късно беше открит и задържан от полицията. Пред органите на реда младежът обяснил, че се е укривал в апартамент на свой приятел. Избягал от мястото, защото се изплашил. По време на разпита е заявил, че не е употребил алкохол или наркотични вещества преди инцидента. Пробите, които са му взети на следващия ден в полицейското управление, също са отрицателни. Младежът обаче сега ще се сдобие с обвинение за причиняване на катастрофа с големи материални щети и умишлено бягство, съобщиха от прокуратурата.  

Пуснаха на свобода шофьора, забил колата си в автомагазин (видео)

„Досъдебното производство е образувано по член от НК за причиняване на големи материални щети. Законът предвижда в този случай наказание лишаване от свобода до 1 година или пробация. Отделно ще му бъде наложена административна санкция по Закона за движение по пътищата от 1 до 6 месеца лишаване от право да управлява МПС и глоба до 200 лв.”, каза Йордан Милушев, началник на „Пътна полиция“- Пловдив.

Пуснаха на свобода шофьора, забил колата си в автомагазин

Източник и видео: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции