<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=143988" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Десетки коли ...

Пуснаха на търг 20-годишния “Мерцедес” на Дейвид Бекъм (снимки)

12 Септември 2022
0 453

Пуснаха на търг 20-годишния “Мерцедес” на Дейвид Бекъм. Единствената забележка към лимузината е неработещият климатик.

Хората са готови да купят кола на Apple, макар такава все още да няма

Пуснаха на търг 20-годишния "Мерцедес" на Дейвид Бекъм (снимки)

Колата е Mercedes-Benz S-класа от 2001 г. Нейният първи собственик е бил бившият английски футболист Дейвид Бекъм. Въпреки че той е голям фен на британските марки, в колекцията му има няколко модела на германския производител.

Автомобилът е във версията с дълга база на S-Class (W220). Като е все още с регистрационните номера, направени специално за Бекъм. При покупката на този S 500 L като чисто нов футболистът поръчва регистрационна табела, в която комбинира инициалите си с първата буква от името на съпругата си Виктория. В резултат на това колата получава номер B9DVB.

Пуснаха на търг 20-годишния "Мерцедес" на Дейвид Бекъм (снимки)

Бекъм избира най-мощната модификация на модела, оборудвана с 5,0-литров бензинов V8 с мощност 302 к.с. и петстепенен автоматик. Две десетилетия по-късно колата е преминала през девет собственика, които са навъртели общо над 200 000 км. Последният собственик актуализира цвета на каросерията във фабричния нюанс Obsidian Black, а също така ремонтира въздушното окачване, монтира нови амортисьори и сменя съединителя.

Пуснаха на търг 20-годишния &#8220;Мерцедес&#8221; на Дейвид Бекъм (снимки)

Салонът на автомобила, изработен от черна кожа, като все още е в добро състояние. Интериорът на S-Class е допълнен от фурнирован от орех волан и карти на вратите. Единственият недостатък на колата на бившия футболист е неработещият климатик.

Пуснаха на търг 20-годишния &#8220;Мерцедес&#8221; на Дейвид Бекъм (снимки)

Пуснаха на търг 20-годишния “Мерцедес” на Дейвид Бекъм (снимки)

Източник: Инвестор

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции