<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=102645" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Съдът в Полша...

Бившата съпруга на Венци Боксьора: Пуснат е без гривна, оставен е да се прибира с автобус (видео)

08 Октомври 2021
0 20098

“Пуснат е без гривна, оставен е да се прибира с автобус”, така бившата съпруга на Венци Боксьора коментира случващото се с агресивния мъж в ефира на NOVA.

Анета Дамянова обвини част от оплакалите се от мъжа в участие в престъпна група

Нов арест и ново обвинение за Венцислав Дамянов, с прякор Боксьора. Часове след като ви разказахме за страха, обхванал хората в софийското село Световрачене, след като рецидивистът беше пуснат под домашен арест, четирима души бяха задържани. След спецакцията бившата съпруга на Венци Боксьора коментира ареста и обвиненията срещу него.

Бившата съпруга на Венци Боксьора: Пуснат е без гривна, оставен е да се прибира с автобус (видео)

„Тук съм, не за да защитавам Венцислав и не да оправдавам неговото поведение, затова сме се развели. Но не мога да толерирам такова поведение. Той е пуснат от СГС под домашен арест без гривна. Оставен е да се прибира сам. Когато е пуснат, са го попитали колко време му е необходимо да се прибере. Посочено е 3 часа, толкова отнема прибирането от София до Световрачене. Ако изпуснеш автобуса, дори повече”, заяви Анета Дамянова.

По думите й в дома на Венци Боксьора не е открито нищо незаконно. Тя посочи, че в протоколите от прокуратурата също е записано, че пускат мъжа без гривна. За един от оплакалите се Анета Дамянова сподели, че е извършвал редица престъпления и конфликтът му с Венцислав е заради афера с жена.

Отново задържаха Венци Боксьора, тормозил цяло село и заплашвал хора с брадва (видео)

„Те казват, че ги е страх всъщност не е така. Нашите деца са връстници и ходят заедно на кино. Ако човек се страхува за своя живот и за този на съпругата си, надали би си пуснал детето с нашето”, смята тя.

Венци Боксьора е осъждан многократно

Анета Дамянова признава, че бившият й съпруг е осъждан многократно. Но призова полицията да разследва всички, които говорят срещу Дамянов. Според нея те са истинската престъпна група.

„Нека законът бъде равен за всички – и за едните, и за другите. Ние говорим за многократно задържани хора – за трафик, за лихварство, за бежанци. Наистина ако полицията си свърши работата, ще види, че това е оперативната престъпна група в Нови Искър и селата наоколо. Но не може да клеветят, това тормози мен и сина ми. Това е смачкване на самочувствието и подронване на авторитета му”, заяви  още Анета Дамянова.

Бившата съпруга на Венци Боксьора: Пуснат е без гривна, оставен е да се прибира с автобус

Източник и видео: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции