<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=145998" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Украинският ...

Путин призна, че има мобилизирани по погрешка (видео)

30 Септември 2022
0 538

Путин призна, че има мобилизирани по погрешка. Той призова погрешка мобилизираните да се приберат по домовете си. Руският президент даде нареждането си по време на видеоразговор с постоянните членове на Съвета за сигурност. 

Държавният глава отбеляза, че трябва да бъдат отстранени всички грешки, допуснати по време на частичната мобилизация.

“В хода на мобилизационните дейности пристига много информация от граждани по темата за организацията на самото повикване, качеството на снабдяванията, битовите условия и други въпроси – възникват много въпроси. Трябва да коригираме всички грешки и да не ги допускаме занапред”, подчерта той. “Трябва да се разглежда всеки такъв случай поотделно и ако е допусната грешка, тя трябва да бъде коригирана – да се върнат у дома мобилизираните без основателна причина”, добави Путин.

Коментар: Истинските фашисти са в Москва

Украинският президент свиква извънредна среща на Съвета за национална сигурност и отбрана

Призивът на президента може да е предизвикан от публикуваното днес проучване на “Левада”, според което само за седмица държавният глава е загубил 6% от рейтинга си. От изследването също става ясно, че 56% от руснаците са “притеснени” от войната – ръст с 19% спрямо миналия месец.

Въоръжените сили на Украйна обявиха, че Русия е мобилизирала 100 000 граждани. Някои от тях вече са попаднали в плен на украинците – само 8 дни след старта на “частичната мобилизация”. 

В пъти повече руски граждани напуснаха територията на страната.

Путин призна, че има мобилизирани по погрешка

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Той

    30 Септември 2022

    Ти да видиш руския реотан пак куца хах

Реакции