<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=111075" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Демократичн...

Радев към “Възраждане”: Надявам се, че имате предвид живота на всеки българин, когато предлагате мерки срещу пандемията (видео)

07 Декември 2021
0 3985

Радев към “Възраждане”: Надявам се, че имате предвид живота на всеки българин, когато предлагате мерки срещу пандемията.

Това каза президентът Румен Радев при срещата с представителите на 7-мата парламентарно представена партия в 47-мото Народно събрание.

Радев към &#8220;Възраждане&#8221;: Надявам се, че имате предвид живота на всеки българин, когато предлагате мерки срещу пандемията (видео)
Снимка: БулФото

“Трябва да се обърне внимание в самото начало е нормализацията на живота в България. Смятаме продължаването на всички т.нар. антиепоидемични мерки за нещо, което трябва да бъде премахнато в нашата страна. Смятаме, че зеленият сертификат трябва да се премахне, като крайно тежка и дискриминационна форма и считаме, че трябва да се направи всичко необходимо за правото на хората на достоен живот. А децата ни да получат правото на едно нормално образование, каквото те вече трета учебна година не получават”, каза лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов.

Той още един път изрази тезите, които най-малката парламентарно представена партия застъпи преди и след изборите, а именно – проблемите със здравеопазването и образованието, справянето с демографската криза у нас, проблемите с българската енергетика и тока, интеграцията на Северна Македония в Европейския съюз.

Радев към &#8220;Възраждане&#8221;: Надявам се, че имате предвид живота на всеки българин, когато предлагате мерки срещу пандемията (видео)
Снимка: БулФото

За тези въпроси Костадинов обеща да търси диалог с всеки здравомислещ човек в парламента и всяка политическа партия, защото, по думите му, разрешаването на тези въпроси са “национална кауза” и за нея “всеки българин е важен”.

Румен Радев от своя страна напомни думите на лидера на “Възраждане”, че всеки българин е важен с думите:

“Аз се надявам, че когато предлагате мерки изобщо за справяне с пандемията, да имате под внимание живота на всеки български гражданин, защото все още по 100 човека на ден все още умират в болниците. Това, че лекарите и медицинските сестри все още са претоварени.”

“Демократична България” при срещата с президента Радев: Правителството почти е ясно (видео)

Днес се провежда втори кръг консултации с парламентарно представените партии в 47-ото Народно събрание. От “Възраждане” са последни, тъй като са най-малката партия в парламента

Радев към “Възраждане”: Надявам се, че имате предвид живота на всеки българин, когато предлагате мерки срещу пандемията

Видео: bTV

Снимки: БулФото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции