<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=149319" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Отбелязваме ...

Радев покани ДПС на консултации

01 Ноември 2022
0 91

Президентът Румен Радев покани ДПС на консултации за съставяне на кабинет. Срещата ще се проведе на “Дондуков” 2 и ще започне в 13 ч.

Миналата седмица бе първата консултативна среща, тя бе с ГЕРБ.

Продължават мъките на парламента

Радев покани ДПС на консултации
БулФото

“Все още има възможности, за някои разговори по определени приоритети. Неколкократно призовавахме останалите политически партии и формираните от тях парламентарни групи да помислят за рисковете пред държавата ни, ако се стигне до предсрочни парламентарни избори, защото, очевидно е, че без първата политическа сила, много трудно би се сформирал кабинет. Без значение от политическата цена, която ще плащат всички останали. Предложихме приоритети, теми за разговори, възможности за търсене на ясна платформа и конкретен отговор на кризите, които стоят срещу България”, каза Десислава Атанасова след разговорите.

А вчера държавният глава се срещна и с “Продължаваме промяната”.

Радев пред ПП: Съгласен съм, че не може да има правителство на всяка цена (видео)

Радев покани ДПС на консултации
БулФото

„Напълно съм съгласен с вашата теза, че не може да има правителство на всяка цена, рожба на задкулисни и безпринципни договорки. Но в същото време ще държа да има конструктивен, открит, ефективен диалог. Ще държа да изчерпим докрай всички възможни опции за съставяне на правителство”, заяви той към ПП.

Радев покани ДПС на консултации

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции