<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=158198" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Рашков в НС: С...

Радостин Василев: Няма как да участваме в управление с ГЕРБ (видео)

08 Януари 2023
0 95

Радостин Василев: Няма как да участваме в управление с ГЕРБ. Депутатът от „Продължаваме промяната коментира третия мандат като въпрос на огромни компромиси“, които той лично определя като „вредни за развитието на държавата“.

“Продължаваме промяната” ще върне втория мандат на президента в понеделник

„По време на първия и втория мандат изготвихме доста сериозен структурен анализ. Имаме готовност да подкрепяме определни политики за развитието на България. Това може да стане и в рамките на изготвено правителство. Това, че гражданите отредиха второ място на партията действително означава, че сме в опозиция. Да обвиняваш втората политическа сила за провала, имам чувството, че и пета политическа сила да беше „Продължаваме промяната“, пак щяха да ни обвиняват“, каза още Василев.

Радостин Василев: Няма как да участваме в управление с ГЕРБ (видео)

Относно предстоящия трети мандат за съставяне на правителство, той посочи:

„Мандатът ще бъде интересен от гледна точка на това, че е възможно трайно несъвместими политически субекти, които нямат нищо общо помежду си, изведнъж, в името на националното спасение, да се прегърнат”, коментира той, без да прогнозира у кого е възможно да отиде третата папка от Румен Радев.

Радостин Василев: Няма как да участваме в управление с ГЕРБ

Видео: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции