<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=141529" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Отцепниците ...

Радостин Василев: Слави, шоуто приключва с твоя поклон пред ГЕРБ и ДПС. Аз просто изгасих лампата

18 Август 2022
1 6296

„Слави, шоуто приключва с твоя поклон пред ГЕРБ и ДПС. Аз просто изгасих лампата, защото мога да си го позволя“. Това написа напусналият ИТН Радостин Василев в пост във Facebook. Така Василев отговори на нападките на Трифонов, че „отцепниците най-вероятно са купени с пари и постове от ПП“.

Радостин Василев определи коментара от профила на Слави Трифонов като „неадекватен, злобен и изпълнен с омраза“.

„Приемам този пост на Слави като израз на неговата абсолютна политическа, морална и физическа безпомощност. Това е пореден отчаян опит за реабилитиране на тотално агонизиращия и дискредитиран бизнес проект ИТН с бълнувания за предателство. Да не забравяме, че Слави Трифонов се чувстваше предаден и през лятото на 2021 г., когато ДБ и Изправи се отказаха да подкрепят неговия опит за авторитарно налагане на кабинет с 65 депутати в парламента“, посочва Василев в поста си.

И допълва: „Предателят на мечтите за промяна на близо 700 000 хиляди българи и изчегъртване на модела ГЕРБ има наглостта да говори за номадство, предателство и службогонство. Лицето, което свали първото работещо срещу мафията правителство след 89-та година. В услуга на същата тази мафия да говори за морал е особено вид чалга-перверзия“.

Радостин Василев: Трябва да се отиде на избори, за да се прочисти парламентът от вредните субекти (видео)

Радостин Василев: Слави, шоуто приключва с твоя поклон пред ГЕРБ и ДПС. Аз просто изгасих лампата

Радостин Василев: Няма смисъл от съществуването на ИТН, след като предаде избирателите си (видео)

Василев подчертава, че създава гражданско движение, обединяващо голяма част от разочарованите от Трифонов хора. Движението ще търси реализацията на идеите на ИТН и ще подкрепи ПП.

„Аз не съм предател, защото не съм помръднал от позициите на ИТН в нито един момент и не съм подвел нито един човек, който ми е гласувал доверие“, заявява Василев.

Политическата дестабилизация на страната няма да бъде преодоляна, докато няма обединение на всички честни и почтени хора в България, казва още Василев.

„Настъпи времето, новите поколения да поемат решително отговорността за спасението на България!“, завършва поста си Василев.

Василев: Слави, шоуто приключва с твоя поклон пред ГЕРБ и ДПС. Аз просто изгасих лампата

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции