<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=140562" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж заплаши с...

Рапърът Fetty Wap влезе в затвора заради заплаха за убийство по време на разговор във FaceTime

10 Август 2022
0 96

Рапърът Fetty Wap влезе в затвора, след като беше обвинен, че през декември 2021 г. неколкократно е заплашил да убие мъж по време на разговор във FaceTime, пише BBC.

“Ще те убия и всички, които са с теб”, казал му той и показвал пистолет на камерата.

В понеделник на изслушване във федералния съд в Ню Йорк гаранцията му беше отменена. И така Fetty Wap, чието истинско име е Уили Максуел II, беше изпратен в затвора.

Това не е първият му сблъсък със закона. През октомври 2021 г. рапърът беше обвинен, че е участвал в заговор за контрабанда на наркотици в Ню Йорк.

Той не се призна за виновен и беше освободен, след като внесе гаранция в размер на 500 000 долара.

Като част от споразумението за освобождаването му, Fetty Wap се съгласи да не нарушава никакви федерални, щатски или местни закони, докато е на свобода. Тогава той получи и забрана да притежава пистолет или друго оръжие.

Адвокатът му Елизабет Македонио заяви пред New York Post, че клиентът ѝ е бил “подмамен” по време на телефонния разговор от човек, който дни по-рано е публикувал снимка на мъртвата му четиригодишна дъщеря.

Дебютният сингъл на Fetty “Trap Queen” беше номиниран за две награди “Грами”.

Рапърът Fetty Wap влезе в затвора заради заплаха за убийство по време на разговор във FaceTime

Източник: BBC

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции