<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=102718" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бившата съпр...

Рашков уволни шефа на Второ РУ заради Венци Боксьора (видео)

08 Октомври 2021
0 12685

Рашков уволни шефа на Второ РУ заради Венци Боксьора.

Началникът на Второ РУ на полицията е отстранен от длъжност. Това обяви министърът на вътрешните работи Бойко Рашков, който коментира пред медиите случая с Венцислав Дамянов – Боксьора. Мъжът, от когото жители на с. Световрачене се оплакват от системен тормоз, беше задържан при спецакция в сряда вечерта.

Повдигнаха обвинения на Венци Боксьора, който напада с брадва и унижава жителите на цяло село (видео)

„Не може един началник да не е знаел, че в неговия район има лица, които се занимават с наркотици и пребиват хора. Неговите служители са бездействали“, твърди Рашков.

Рашков уволни шефа на Второ РУ заради Венци Боксьора.

За скандала „Пандора Пейпърс“ той заяви, че “трябва да се изследват фактите от службите в страната и за съжаление отново ще вървим след събитията“.

Да отвориш Кутията на Пандора. Как големите тайни на политиците стигат до медиите

Служебният вътрешен министър коментира и случая със задържаните служители на завод “Арсенал”. “Те са искали да изнесат от страната документи и продукция, която има фирмено значение”, каза Рашков.

По темата с изборите, Рашков поясни, че скоро ще изнесе факти, свързани с вота от 11 юли. “В близките дни ще се спра на конкретни факти. Вчера в Кирково е заловен гражданин, който е заплашвал друг, че трябва да гласува за ДПС, иначе няма да получи отопление през зимата”, повдигна завесата министърът.

Рашков уволни шефа на Второ РУ заради Венци Боксьора.

Видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции