<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=148874" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Как да се мас...

Рашков за ареста на Борисов: Той не е свещена крава и недосегаем от закона (видео)

27 Октомври 2022
0 342

Рашков за ареста на Борисов: Той не е свещена крава и недосегаем от закона.

Вътрешното министерство оспорва на първа инстанция решението на съда, че арестът на Борисов е незаконен. Това коментира в студиото на „Лице в лице“ бившият вътрешен министър Бойко Рашков.

„Борисов не е свещена крава. Той не е недосегаем от закона. Ако е вярно това, което чух от колегата Демерджиев тези дни, че по отношение на Борисов има много данни, това означава, че в МВР продължава да се работи активно. Нека да не бързаме и да акцентираме само на това, че съдът каза, че арестът е незаконен“, заяви Рашков.

Рашков за ареста на Борисов: Той не е свещена крава и недосегаем от закона (видео)

Рашков възрази срещу решението на съда за ареста на Борисов (видео)

По отношение на купения вот Рашков коментира, че процесът е бил над това, което са очаквали. А това означава, че не са давани съответни указания на службите на МВР да си изпълняват задълженията по закона, обясни той.

Вежди Рашидов и председателския пост на НС

Според Бойко Рашков обществото би имал полза от Вежди Рашидов като творец, а не като народен представител.

По-рано в четвъртък от ПП поискаха оставката на председателя на Народното събрание. Причина за поисканата оставка е отказана среща в парламента с представители на БОЕЦ, които са искали да предадат материали, свързани с новоназначената като главен секретар на Народното събрание. Стефания Караславова.

Рашков за ареста на Борисов: Той не е свещена крава и недосегаем от закона (видео)

“Продължаваме промяната” поиска оставката на Вежди Рашидов (видео)

От парламентарната трибуна депутатът Иво Атанасов обяви: „Смятах че след „кърджалийско чудо“ сме стигнали дъно. За Стефания Караславова има три одиторски доклада, взимала е ДМС по 20 000 лева и единственият критерий е вярност към ГЕРБ.“

Вежди Рашидов обаче не е реагирал по никакъв начин, допълни Рашков.

Рокади в СДВР

Бойко Рашков коментира, че уволненията на шефове на РПУ-та в София не са резки движения. Той обясни, че още по времето си на министър на вътрешните работи е възложил проверки във всички районни в София.

Какво още каза Бойко Рашков, може да чуете тук.

Видео: bTV

Рашков за ареста на Борисов: Той не е свещена крава и недосегаем от закона (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции