<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=112305" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Министър Съб...

Разпоредиха проверка на скандалния служител на БГ Тол

17 Декември 2021
0 2643

Разпоредиха проверка на скандалния служител на БГ Тол, предава NOVA.

Вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов възложи бърза и цялостна проверка във връзка с разпространения в медиите сигнал за недопустимо поведение на служител на БГ Тол.

Разпоредиха проверка на скандалния служител на БГ Тол

Комисията трябва да установи обстоятелствата около инцидента с молдовския гражданин, както и кога е постъпил сигналът и как е реагирала Агенция „Пътна инфраструктура“. От служителя на Национално тол управление също вече са поискани обяснения.

Служител на БГ тол обижда преминаващи границата (видео)

Караджов поиска справка за общия брой платени пътни такси /винетки и тол/ и общия брой влезли /товарни и леки/ автомобили през ГКПП „Дунав мост-Русе” от 01.01.2021 до 20.12.2021 г., включително. Трябва да бъде предоставена и информация за общата организация на плащането на пътни такси на ГКПП “Дунав мост-Русе”.

Разпоредиха проверка на скандалния служител на БГ Тол

Резултатите от проверката ще бъдат готови на 21.12.2021 г. и веднага ще бъдат оповестени публично.

От Министерството на регионалното развитие и благоустройството и Агенция „Пътна инфраструктура“ поднасят своите извинения на потърпевшия, както и на всички изгледали неприятните кадри.

Разпоредиха проверка на скандалния служител на БГ Тол

Източник: NOVA

Видео: “Здравей, България”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции