<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=120748" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ФИФА и УЕФА и...

Репортер на бТВ: В Киев все едно е паднала бомба (видео)

01 Март 2022
0 12930

Кореспондентът на БТВ в Киев Цветана Балабанова направи неуместно сравнение на обстановката в Киев с… е, с обстановката в Киев.

„Все едно е паднала бомба“ е… съвсем лекичко цинично, когато се отнася за европейска столица, в която умират хора не от една, а от хиляди бомби.

Кореспондентът на БТВ в Киев Цветана Балабанова направи неуместно сравнение на обстановката в Киев с… е, с обстановката в Киев. „Все едно е паднала бомба“ е съвсем лекичко цинично, не смятате ли, когато се отнася за европейска столица, в която умират хора не от една, а от хиляди бомби. Цвети, на всеки може да се случи, горе главата! Но, ако позволиш, един съвет от нас – когато правиш телевизия, винаги изхвърляш първото, което ти хрумне, то е хрумнало веднага и на всички останали.

Цвети, на всеки може да се случи, горе главата!

Но, ако позволиш, един съвет от нас – когато правиш телевизия, винаги изхвърляш първото, което ти хрумне. То е хрумнало веднага и на всички останали.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции