<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=127894" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Момичето с на...

Родителите на млада жена не говорят с нея след серия операции, превърнали я в “човешко Барби” (видео и снимки)

04 Май 2022
0 22874

Родителите на млада жена не говорят с нея след серия операции, превърнали я в “човешко Барби”, пише LADbible.

Родената в Германия Джесика, чийто профил в Instagram е Jessy Bunny, гордо демонстрира пищните си форми след серия пластични операции на обща стойност 70 000 долара (около 67 000 евро). Тя дори конкретизира “кубичните сантиметри” силикон в гърдите си, които постоянно нарастват – 2000 досега.

Зрители обстрелват “българското Барби” с неудобни въпроси (видео)

По собствените ѝ сметки, през годините Джеси е инвестирала около 73 000 долара в прекрояване на гърдите, устните и задните ѝ части.

Родителите на млада жена не говорят с нея след серия операции, превърнали я в &#8220;човешко Барби&#8221; (видео и снимки)
Instagram

В резултат на тези действия на 21-годишната германка, семейството ѝ блокирало обажданията ѝ по телефона и затръшнало категорично вратата на дома.

Жена похарчи $100 000 за пластични операции и е доволна от вида си на кукла Барби (снимки)

“Много ми е тъжно, че не мога да се свържа с брат ми и моите баба и дядо”, разказва тя пред австрийския вестник Heute. “Недоумявам защо се държат така с мен, само защото съм променила външния си вид.”

Родителите на млада жена не говорят с нея след серия операции, превърнали я в &#8220;човешко Барби&#8221; (видео и снимки)
Instagram

Въпреки това, Джеси се радва на подкрепата на по-голямата част от 85 000-те си последователи в Instagram. Тя е регистрирала профил и в OnlyFans. Там публикува отбрано съдържание за възрастни.

Родителите на млада жена не говорят с нея след серия операции, превърнали я в “човешко Барби”

Източник: LADbible

Видео и снимки: Instagram

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции