<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=158889" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Заляха с бенз...

Родителите на запаленото дете проговориха за случилото се (видео)

13 Януари 2023
0 349

Родителите на запаленото дете проговориха за случилото се пред NOVA. Бащата на детето, прието вчера в “Пирогов” с тежки изгаряния, сподели, че предстои да му бъде направена операция. Първоначалната информация бе, че детето е жертва на домашно насилие. Появи се и твърдение, че става дума за битов инцидент по време на игра между деца. Състоянието на детето е критично.

„Бях вкъщи и готвех, а детето играеше навън с братчето си. Внезапно видях, че се е запалил. Другото дете каза, че са си играли с пластмаса и са паднали на огън. Съпругът ми беше на работа, а синът ми плачеше за баща си, който дойде в Спешното отделение от работа”, разказа майката на детето Мирела.

Родителите на запаленото дете проговориха за случилото се (видео)

Заляха с бензин и запалиха дете в Благоевград (видео)

По думите ѝ съпругът ѝ няма никаква вина за инцидента, каквато информация се появи първоначално. „Детето много обича баща си и го търси винаги. Не използваме бензин. Вкъщи няма такава запалителна течност. Когато видях, че детето гори, веднага на помощ се притекоха роднини и съседи”, посочва жената.

Бащата разказа, че вероятно децата са си играли с пластмасови бутилки и найлон, които са запалили. Той категорично отрече обвиненията, че е виновен за инцидента. Семейството има пет деца, всички са момчета.

Родителите на запаленото дете проговориха за случилото се

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции