<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=93838" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тримата служ...

Ромка гласува един час с машина (видео)

12 Юли 2021
0 7786

Вижте как ромка гласува един час с машина във видеото. Много други куриозни ситуации възникнаха по време на вчерашните парламентарни избори.

В Турция мъж се опита да гласува с климатика (видео)

Ромка гласува един час с машина

Освен рекордно ниски нива на избирателна активност на изборите за Парламент, вотът на 11 юли показа и главоломен спад в ромския вот.

Какво е основната причина всеки може да предполага за себе си.

Като факти обаче имаме следното: машинното гласуване се оказа огромна пречка и трудност за някои ниско грамотни роми. За образованите, разбира се, това беше операция не по-сложна от теглене на пари от банкомат.

Вотът произведе и някои комични ситуации – на жена във варненското село Каменар ѝ отне един час да пусне гласа си.

А колко комични ще бъдат следващите месеци в политиката, предстои да разберем!

Вижте как ромка гласува един час с машина Като факти обаче имаме следното: машинното гласуване се оказа огромна пречка и трудност за някои ниско грамотни роми. За образованите, разбира се, това беше операция не по-сложна от теглене на пари от банкомат. Като факти обаче имаме следното: машинното гласуване се оказа огромна пречка и трудност за някои ниско грамотни роми. За образованите, разбира се, това беше операция не по-сложна от теглене на пари от банкомат. Като факти обаче имаме следното: машинното гласуване се оказа огромна пречка и трудност за някои ниско грамотни роми. За образованите, разбира се, това беше операция не по-сложна от теглене на пари от банкомат.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции