<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=120986" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Наказателния...

Русия прибра със самолет свои граждани от страната ни (видео и снимки)

03 Март 2022
0 3913

Русия прибра със самолет свои граждани от страната ни, предава Dir.bg.

България даде разрешение за превозването на руските граждани, много от които са били на почивка в зимните ни курорти.

България зaтвори въздушното си пространство за руски самолети

Това стана, след като на 26 февруари България затвори въздушното си пространство за руски самолети по примера на останалите страни-членки на Европейския съюз.

Русия прибра със самолет свои граждани от страната ни
БулФото

Някои от хората заявиха, че за Русия намесата ѝ в Украйна не е война, а военна операция. Други, които изпратиха своите близки, но са руснаци и живеят у нас, са твърдо против инвазията. Те са категорични, че това е война, тъй като има много жертви – както войници, така и цивилни.

“За полета разбрахме от други руснаци, които са останали в България. Посолството ни събра и организира, обстановката в Русия в момента е спокойна, но мерките ще ни се отразят отрицателно, защото санкциите продължават да се увеличават. Това е политически проблем”, каза руски гражданин пред Bulgaria ON AIR.

“Категорично съм против това, което се случва в Украйна. Ситуацията е ужасна, недопустимо е да се случва подобно нещо в европейска държава”, сподели рускиня.

Русия прибра със самолет свои граждани от страната ни

Източник: Dir.bg

Видео: Bulgaria ON AIR

Снимки: БулФото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции