<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=147344" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: #ДанчеСлез: Д...

С мъжко ръкостискане приключи драмата със строителните работници в Перник (видео)

12 Октомври 2022
0 108

С мъжко ръкостискане приключи драмата със строителните работници в Перник. Това става ясно от интервю за медиите, дадено вчера.

Строителни работници в Перник заплашват да скочат от блок, ако не получат заплатите си (видео)С

“Проведох човешки разговор. Работниците разказаха за некоректно отношение на фирма, базирана в Кърджали, която по думите им ги е подвела. Въпросното лице се е държало арогантно с тях, унижавал ги е, не им е изплатена немалка част от дължимото, което те са изработили в България на няколко обекта, не само в Перник. Казусът бързо ще бъде разплетен”, заяви кметът на града Станислав Владимиров.

С мъжко ръкостискане приключи драмата със строителните работници в Перник (видео)

Припомняме, че в понеделник двама строителни работници – турски граждани – заплашиха да скочат от последния етаж на строяща се 6-етажна сграда в центъра на миньорския град заради неизплатени заплати.

На място бяха екипи на полицията, пожарната, Спешна помощ, психолог, медии и самият кмет. След дълги разговори и, по негови думи, ръкостискане, двамата турски работници са слезли от жилищната сграда.

С мъжко ръкостискане приключи драмата със строителните работници в Перник

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции