<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=165252" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Няма да убият...

Събрахме ТОП новините на седмицата в 1 минута (видео)

17 Февруари 2023
0 11037

Събрахме ТОП новините на седмицата в 1 минута. Ето и кои са те:

Президентът Румен Радев демонстрира проруските си виждания по време на посещение в сърцето на Европа Брюксел като заяви, че се надява отпускането на българската военна помощ за Украйна да не се повтаря.  Това стана причина политици да поискат неговия импийчмънт. 

Спасителните акции в Турция и Сирия продължават. Броят на жертвите от земетресението достигна над 44 000 души. Милиони останаха без дом, прудължават да се спасяват хора, повече от 260 часа след затрупването им.

Събрахме ТОП новините на седмицата в 1 минута (видео)

От ГЕРБ се изредиха да се отричат от Владислав Горанов, след като той попадна в списъка на санкционирани по закона “Магнитски”. Оказа се обаче, че той не е напуснал партията.

Напусналият БСП бивш депутат Явор Божанков обяви, че ще бъде в листите на коалицията Продължаваме Промяната – Демократична България на предстоящите избори. 

Събрахме ТОП новините на седмицата в 1 минута (видео)

Стана ясно, че България не отговаря на изискванията за влизане в Еврозоната, затова няма как да приемем еврото на 1 януари 2024 година.

Това и още много от държавата, света и уеба, ще откриете само на gospodari.com.

Събрахме ТОП новините на седмицата в 1 минута

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции