<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=116554" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж твърди, ч...

Съдебно дело разкри още от бруталните тайни на “фамилията с най-много кръвосмешения” (снимки)

26 Януари 2022
0 18416

Съдебно дело разкри още от бруталните тайни на “фамилията с най-много кръвосмешения”, предава DailyMail.

Става дума за ужасяващия прецедент, познат в историята като “Случаят с клана Колт”.

Съдебно дело разкри още от бруталните тайни на "фамилията с най-много кръвосмешения"

51-годишният мъж под псевдоним “Франк” Колт бе признат за виновен за изнасилването на 17-годишната си близка роднина през 2010 година. Престъплението е извършено на задната седалка на автомобила му на път за семейната ферма в Нов Южен Уелс, Австралия.

Съдебно дело тази седмица установи без съмнение, че жертвата с псевдоним “Петра” Колт е дете на главата на фамилията “Тим” и сестра си “Бети”.

Съдебно дело разкри още от бруталните тайни на &#8220;фамилията с най-много кръвосмешения&#8221; (снимки)

Тим Колт е баща на още 12 деца от Бети и други пет от най-голямата си дъщеря Ронда. Всички тези родства са разтеглени във времето и при мигриране на фамилията в различни точки от континента между Виктория, Западна Австралия, Южна Австралия и Северните територии.  

Родословното дърво наброява четири поколения и всички те са живели заедно, включително четири деца, които би трябвало да са правнуци и внуци на патриарха на извратената общност.

Векове наред кръвосмешения довели до деформация на лицата на европейските монарси (снимки)

Съдебно дело разкри още от бруталните тайни на &#8220;фамилията с най-много кръвосмешения&#8221; (снимки)
Инцест в неподозирани размери, нищета и неграмотност

Когато властите се натъкнали на лагера им през далечната 2012 година, повечето деца страдали от хронично недохранване и били напълно неграмотни. Направените тестове по това време удостоверили, че 11 от децата са плод на копулация между близки роднини. Всички жени, замесени в зачатията, отрекли фамилните си родства и оспорили всички генетични доказателства, представени в съда.

Съдебно дело разкри още от бруталните тайни на "фамилията с най-много кръвосмешения"

Наред с посочените горе непълнолетни деца, в комуната живеели още 12 членове на семейството от второ и трето поколение, които били пълнолетни. Това обстоятелство не позволило да бъдат подложени на генетично изследване, освен ако те самите не пожелаят.

Съдебно дело разкри още от бруталните тайни на "фамилията с най-много кръвосмешения"
Делото срещу “Франк” Колт

При разпитите по делото срещу Франк Колт, 17-годишната Петра разказала на полицията, че “всичките лели, вуйчовци и братовчеди” спяли заедно. Наред с това тя заяви, че никога не е ходила на училище и била насилвана от членове на фамилията.

Изчезването на неандерталците вероятно е било резултат от кръвосмешение

Според съдията по делото Джина О’Рурк от окръжния съд на Нов Южен Уелс, показанията ѝ са “мощни и достоверни”, като се има предвид нейното елементарно възпитание и липса на образование.

“Тя очевидно не е способна да украсява разказа си и да приписва допълнителни дела на обвиняемия”, каза тя.

Кланът Колт
Съдебно дело разкри още от бруталните тайни на &#8220;фамилията с най-много кръвосмешения&#8221; (снимки)

Родоначалниците на “Клана Колт” Джун и Тим са родени в Нова Зеландия и мигрирали в Австралия през 70-те години на миналия век. Джун също е дете на кръвосмешение между брат и сестра. Тим почина през 2009 година.

Подсъдимият запази правото си на мълчание по време на процеса, докато адвокатът му твърдял докрай, че сексуалният контакт никога не се е случвал. Колт, който е син на бащата и на жертвата, остава в ареста до произнасяне на присъдата му.

Съдебно дело разкри още от бруталните тайни на “фамилията с най-много кръвосмешения”

Източник: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции