<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=158900" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Столичани пр...

Съдят държавата заради лъжата на ГЕРБ за винетките до Пролеша? (видео)

13 Януари 2023
0 275

Съдят държавата заради лъжата на ГЕРБ за винетките до Пролеша? Такава идея обсъждат засегнатите от поредното безумие, споделя пътният експерт Диана Русинова в ефира на NOVA. В рамките на часове, от РДНСК-София област първо обявиха камерите, следящи за винетки, за незаконни, а след това решиха, че не е така.

Съдят държавата заради лъжата на ГЕРБ за винетките до Пролеша? (видео)

Лъжа на ГЕРБ струва стотици глоби на жители на Пролеша (видео)

„Обясниха ни, че рамката, върху която е поставена камерата, няма редовни строителни книжа. На следващия ден казаха, че част от тях вече имат редовни книжа. Едва ли не се опитват да ни кажат, че са узаконили незаконна сграда с пристройката”, сподели един от потърпевшите.  

„В България всичко е възможно. Проблемът на тези хора вече се влачи 2 месеца, откакто повдигнаха въпроса. Никой никакви мерки не взима. Държавата спи, а остава малко време до края на парламента. Има нужда от промяна в Закона за пътищата”, обясни пътният експерт Диана Русинова в ефира на „Здравей, България”.

Съдят държавата заради лъжата на ГЕРБ за винетките до Пролеша?

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции