<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=116069" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Болница "Лозе...

Самолет на American Airlines се върна заради пътник без маска

22 Януари 2022
0 291

Самолет на American Airlines се върна заради пътник без маска, пише в.Сега.

Самолет на American Airlines, изпълняващ полет за Лондон от Маями, трябваше да се върне по средата на пътя заради пасажерка, отказала да носи маска, съобщи авиокомпанията, цитирана от Би Би Си.

Полет AAL38 на American Airlines със 129 пътници на борда се върна в Маями по-малко от един час след като излита, за да бъде посрещнат от местната полиция, се казва в съобщението на компанията. Органите на реда са задържали 40-годишна жена. Тя е включена в списъка на хората, на които им е забранено да летят с American Airlines, докато тече разследването. Все още не е ясно дали жената ще получи присъда.

Самолет на American Airlines се върна заради пътник без маска

Свалиха пътник от самолет, носил женски прашки вместо маска на лицето си (видео)

Според данните на Федералната авиационна администрация, до 18 януари тази година вече са регистрирани 151 съобщения за нарушения от пътници. От тях 92 са свързани с отказ да се носи предпазна маска. Сайтът на агенцията показва, че от началото на годината са образувани 32 разследвания и 4 дела. През януари миналата година авиационната администрация обяви политика на “нулева толерантност” към нарушенията на пътниците, която пропуска предупреждения и отива директно към наказания, които могат да включват тежки глоби и дори затвор.

Самолет на American Airlines се върна заради пътник без маска

Източник: в.Сега

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции