<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=124853" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Камион на въо...

Състоянието на пострадалите при катастрофата с военния камион е стабилно (видео)

06 Април 2022
0 123

Стабилно е състоянието на пострадалите при катастрофата с военен камион край Резово.

Камион на въоръжените сили катастрофира, има загинали (видео)

„В спешно отделение бяха докарани общо 17 човека, от които двама български граждани, 15 афганистански граждани. От 15-те афганистански граждани, един е приет във Второ хирургично отделение с контузия на гръден кош, трима от тях са хоспитализирани в неврохирургия с травми на гръбначния стълб.

Военните са хоспитализирани в неврохирургия с мозъчно сътресение и травма на гръдния кош. След няколко дни предстои дехоспитализация, опасност за живота им, за щастие, няма. Предстоят допълнителни изследвания, които ще проведем днес“. Това заяви пред bTV Светослав Тодоров, заместник-директорът на УМБАЛ-Бургас.

Състоянието на пострадалите при катастрофата с военен камион е стабилно

Очакват се резултатите от пробите за алкохол и наркотици на пострадалите. Засега в болница остават четирима афганистанци и двама български военни.

Мястото на произшествието все още е недостъпно и отцепено от жандармерия. Продължават следствените действия. Една от версиите за катастрофата е, че е причинена от претоварване. Друга е, че задържаните мигранти са предизвикали катастрофата, за да могат да избягат. Възможно е причината да е и техническа неизправност.

Състоянието на пострадалите при катастрофата с военен камион е стабилно

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции