<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=102565" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Отново задър...

СДВР даде извънреден брифинг с подробности за задържането на Венци Боксьора (видео)

07 Октомври 2021
0 13042

СДВР даде извънреден брифинг с подробности за задържането на Венци Боксьора.

“Венци Боксьора е задържан с тревиста маса на мястото, където е поставен под домашен арест. Извършва се проверка с цел да се установи дали лицето е напуснало домашния си арест след сведения, публикувани от медиите”, заявиха от столичното МВР.

СДВР даде извънреден брифинг с подробности за задържането на Венци Боксьора

“Колегите от криминална полиция са предоставили оперативна информация за лица, които употрбяват или са свързани с разпространение на наркотични вещества. След набрабната информация са предприети съответните действия. Задържани са четири лица, три от които са активен криминален контингент. Има намерена не-голяма тревиста маса. Намерени са два газови пистолета. Предоставени са за експертиза дали не са преправяни за бойни оръжия”, казаха от СДВР.

Той уточни, че става дума само за проверка и допълни, че няма данни Дамянов да е част от организирана престъпна група.

“По-скоро става дума за хора, които се познават.”

Венцислав Дамянов, по прякор Венци Боксьора, е задържан при специализирана акция на СДВР във Войнеговци. По неофициална информация са задържани и трима души от неговото обкръжение.

Отново задържаха Венци Боксьора, тормозил цяло село и заплашвал хора с брадва (видео)

Дамянов беше задържан преди седмица. След ареста Софийската районна прокуратура му повдигна две обвинения. Едното – за закана с убийство. Софийският градски съд обаче го пусна под домашен арест. 

Повдигнаха обвинения на Венци Боксьора, който напада с брадва и унижава жителите на цяло село (видео)

„Тази мярка не подлежи на обжалване и протест. Не мога да коментирам самия акт на съда. Осъждан е 8 пъти за нанасяне на телесни повреди грабежи, изнудване, разпространение на наркотици”, каза по-рано в сряда Деян Славов – зам.районен прокурор от СРП.

СДВР даде извънреден брифинг с подробности за задържането на Венци Боксьора.

Видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции