<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=157835" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Играч от НФЛ ...

Семейство оцелява по чудо след падане с автомобил от 76-метрова скала (видео)

04 Януари 2023
0 364

Семейство оцелява по чудо след падане с автомобил от 76-метрова скала, предава CNN.

Двама възрастни и две деца са били в автомобила, паднал от скали край Тихия океан.

Инцидентът е станал в понеделник сутринта в район, наречен Дяволската пързалка, на около 20 мили южно от Сан Франциско. Колата се е преобърнала няколко пъти, след което се е приземила на колелата си.

Семейство оцелява по чудо след падане с автомобил от 76-метрова скала (видео)
Снимка: стопкадър/видео bTV

Верижна катастрофа с над 200 автомобила в Китай

Четиримата са изведени след спасителна акция с хеликоптер, тъй като са били заклещени в смачкания автомобил. Откарани са в болнично заведение със сериозни наранявания.

Щетите по превозното средство показват, че се е ударило и след това се е преобърнало няколко пъти, казва Брайън Потънгър от противопожарната служба.

Причините за катастрофата се разследват. На този етап бащата, шофирал автомобила, е обвинен за умишлено причиняване на инцидента.

41-годишният мъж е с няколко повдигнати обвинение заради съмнения, че умишлено е катастрофирал, возейки съпругата си и двете им деца. Той ще бъде отведен в ареста, след като бъде изписан от лечебното заведение, съобщават от местната полиция.

Видео: bTV

Семейство оцелява по чудо след падане с автомобил от 76-метрова скала (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции