<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=140665" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: На водната пъ...

Шестокласничка блъска и скубе своя връстничка в столичен мол (видео)

11 Август 2022
0 410

Шестокласничка скубе и блъска своя връстничка в столичен мол, pokazwa reportav. Агресията е заснета от други деца, а клипът е разпространен в TikTok. Случката е отпреди дни, но поведението на нападателката е агресивно от месеци насам, твърди Милан Генадиев, баща на пострадалото момиче.

„В училище много пъти я е обиждала. При един от случаите са я блъскали в автобуса. Принудили са я да слезе на една от спирките, където се качва по-големият й брат и всъщност той се е намесил и я е защитил”, разказа Генадиев.

Близо 3 години Прокуратурата отказва да разследва полицейска агресия в Перник (РЕПОРТАЖ)

Според Милан дъщеря му не е единствената ученичка, станала жертва на подобна агресия.

„Детето ми казва, че никога не е провокирала момичето”, поясни той.

Милан подава устно оплакване пред ръководството на 139-о основно училище в София. Оттам го уверяват, че ще вземат мерки.

„Моята заместничка каза, че децата са разговаряли с педагогическия съветник. Психоложката също е влизала в часовете”, каза Румяна Дончева, директор на 139 ОУ “Захарий Круша”.

Шестокласничка блъска и скубе своя връстничка в столичен мол (видео)

Вербалната агресия обаче не спира. Шестокласничката продължава да звъни и обижда по-голямото момиче, казва още Милан. А ръководството на училището е потърсило и другата страна в спора.

„Вчера се запознах с майката на нападателката. Тя твърди, че процесът е двустранен – и двете деца са имали еднакво агресивно поведение една към друга. В началото е било вербално”, поясни Дончева.

Още на 15 септември Педагогическият съвет ще реши какви мерки да вземе спрямо агресивната ученичка.

Шестокласничка блъска и скубе своя връстничка в столичен мол

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции