<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=123317" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Депутат от ГЕ...

Шофьор засича друг и му налита с метална тръба (видео)

23 Март 2022
0 8929

Шофьор засича друг и му налита с метална тръба. За случилото се на Околовръстния път на София сигнализират във Facebook групата Катастрофи в София.

Шофьорът вече е установен и днес е извикан в КАТ София. Очаква се от VI РПУ да бъде санкциониран и за хулиганство.

Инцидентът е станал на Южната дъга в района на “Симеоновско шосе”. След като се изнася изведнъж в лява лента, шофьорът на луксозната кола засича друга кола. Шофьорът зад него едва успява да спре и да избегне сблъсък. Тогава шофьорът на луксозния автомобил излиза, по къси панталони, с метална тръба в ръка и опитва да се саморазправя с шофьора зад него.

Шофьор засича друг и му налита с метална тръба

Агресията на пътя – най-сериозната заплаха за шофьорите у нас

Сигналът е подаден до СДВР, на фейсбук профила на Столичната полиция, като подробно е описан случая. Шофьорът на Поршето реално създава препоставки и опасност за катастрофа на пътя.

“В тази ситуация е трябвало веднага да звъннат на тел. 112. По Околовръстното има екипи и биха могли да предпиремат мерки. Сигнали се подават на имейла на Пътна полици-СДВР (Traffic Police). Първо трябва да се установи собственикът на автомобили и второ кой го е управялвал. Ако има пострадали хора и имат претенции да пуснат жалба в съответното районно управление”, препоръчаха от СДВР.

Шофьор засича друг и му налита с метална тръба

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Deadpool

    23 Март 2022

    Този заслужава да му вземат Поршето.

Реакции