<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=155283" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте как сам...

Шофьор на автобус нападна пътничка в София заради забележка (видео)

15 Декември 2022
0 553

Шофьор на автобус нападна пътничка в София заради забележка за тютюнопушене вътре в превозното средство. За това съобщава НОВА.

Зрител на НОВА е изпратил до медията видео, на което се вижда как шофьор на автобус 285 проявява агресия и се опитва да посегне на пътник. Според жената, срещу която е насочена острата реакция на водача, ситуацията ескалира след като тя му прави забележка за пушенето в превозното средство.

Училищен автобус с пиян шофьор катастрофира, има пострадало дете

В понеделник жената му направила забележка за първи път, при което шофьорът отговорил, че тютюнопушенето не е проблем за пътниците, тъй като прозорецът бил отворен. Тогава Любов Петрова си замълчала. В сряда обаче жената отново се качила в автобуса, чийто водач е същият. Тя отново усетила миризма на цигари и направила забележка. Шофьорът ѝ отговорил, че може да се качи на метрото или да си повика такси, щом не ѝ понася.

Шофьор на автобус нападна пътничка в София заради забележка (видео)
НОВА/стоп кадър

„Казах му в един момент, че ще го запиша и извадих телефона. Той тогава ми каза, че ако го запиша, ще ми счупи телефона”, твърди Любов Петрова. По думите ѝ водачът станал и ѝ посегнал докато автобусът се движел.

Уволниха шофьора, заспал на 2 пъти зад волана на автобуса от Слънчев бряг за София (видео)

Инж. Кирил Пасков от Столичния градски транспорт заяви в ефира на „Здравей, България”, че подобно поведение е недопустимо и поднесе извиненията си на потърпевшата. Той уточни, че шофьорът сам се е свързал с ръководството и е признал за грешката си.

Видео: НОВА

Шофьор на автобус нападна пътничка в София заради забележка (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции