<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=146101" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кой е най-гол...

Силите напуснаха Аспарух от „Игри на волята“ (видео)

03 Октомври 2022
0 4372

На арената на “Игри на волята: България” Непобедими, Безстрашни и Супергерои се изправиха едни срещу други в изтощителна битка, за да запазят племената си цели. На щафетен принцип състезателите се впускаха в морето, гребaха с каяк и пренасяха тежки 25 или 45-килограмови торби на ръце, за да достигнат до финалния лабиринт. Супергероите се доказаха за първи път в номинационна битка, а победата им гарантира, че са в безопасност поне засега.

Кой е най-големият лъв в “Игри на волята”? (видео)

Силите напуснаха Аспарух от „Игри на волята“ (видео)

Аспарух се превърна в същинска котва за Непобедимите, а неговото затрудняване в пренасянето на тежкия чувал струваше на племето забавяне от 3 обиколки. А именно той влезе в предаването със сериозна заявка във визитката си, която видяхме в първия епизод за сезона. Там той показа, че може да дърпа камиони, да тегли и да вдига коли и определи себе си като „силов атлет“, но уви, в тази битка един чувал, тежащ 45 кг., му се опъна и го забави много, което погуби племето и те останаха на последно място.

А коментара на Алекса за представянето на Аспарух вижте във видеото!

Силите напуснаха Аспарух от „Игри на волята“

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции