<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=119936" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Каквото жени...

Син на Шварценегер разкри защо не си пада по приложенията за запознанства

22 Февруари 2022
0 466

Син на Шварценегер разкри защо не си пада по приложенията за запознанства.

Емир Кустурица става главен режисьор на Театъра на руската армия в разгара на конфликта в Украйна

Син на Шварценегер разкри защо не си пада по приложенията за запознанства

Напоследък все по-често Джоузеф Баена, извънбрачният син на Арнолд Шварценегер, става повод за обсъждане. И не само защото удивително много напомня на баща си.

Това, което знаем за личния му живот е, че в момента няма жена да себе си. Но няма и нищо против това да се промени. В днешно време е модерно да се търси любовта в приложения за запознанства. Нещо, което самият Баена също е опитал.

Не му се е получило и като цяло не е фен на този тип запознанства. В интервю за Access Hollywood Джоузеф Баена казва, че пробвал с няколко от приложенията за запознанства. И бързо е разбрал, че това не е неговото нещо.

Просто защото предпочита срещите на живо. 24-годишният син на Арнолд допълва, че по този начин другия човек може да го опознае много по-добре.

“Говоря много, шумен съм и съм постоянно в движение. Все неща, които е трудно да разбереш чрез писане на съобщения.”

Предпочита да се запознава с нови хора като цяло чрез общи познати, защото отново разговорът и срещите на живо са неговата силна страна, пише People. А относно бъдещата си половинка Джоузеф Баена казва, че тя трябва да прояви разбиране към натовареното му ежедневие, защото знае, че връзките изискват човек да вложи време в тях.

Син на Шварценегер разкри защо не си пада по приложенията за запознанства

Източник: Lifestyle

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции