<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=103348" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Скалата напр...

Скалата бил “имал предвид” това, което е казал по време на конфликта си с Вин Дизел, но въпреки това съжалява

13 Октомври 2021
0 318

Скалата е “имал предвид това, което каза “по време на враждата си с Вин Дизел, но все още съжалява

Дуейн Джонсън говори за враждата си с Вин Дизел и обясни, че наистина е “имал предвид” това, което е казал. Въпреки това обаче той съжалява.

Още през 2016 г. 49-годишният актьор сподели публикация в профила си в Instagram, в която написа, че жените в Бързи и яростни 8 са “винаги невероятни“, но мъжете са “различна история”.
Относно мъжете в продукцията Джонсън написа: “Някои се държат като големи мъже и истински професионалисти, докато други не го правят. Бонбонени задници.”

“Когато гледате този филм следващия април и ви изглежда, че не играя в някои от тези сцени и кръвта ми наистина кипи – прави сте”, продължи в тогавашния си пост Скалата.

В продължение на няколко години враждата между двамата актьори се изостряше, докато не направиха “мирна среща”, на която се опитаха да решат проблемите си.

Пред Vanity Fair Джонсън каза: “Не бих я нарекъл мирна среща. Бих я нарекъл среща за разяснение.”

“Той и аз проведохме кратък разговор по време на премиерата и от този разговор наистина стана кристално ясно, че сме два отделни края на спектъра. И се съгласихме да го оставим така.”

Джонсън дефинира и изказването си “бонбонено дупе”: “Дупето от бонбони е нещо, което не искаш да бъдеш. И най-добрият начин да опиша бонбонено дупе е: Животът е толкова по-лесен когато не говориш неистини, за да се подмазваш на някого. Бонбоненото дупе винаги говори лъжи, не е искрен.”


На въпроса какво се е случило, когато е публикувал поста в социалните мрежи, Джонсън каза: “Нищо конкретно не се случи, само същите стари неща. И това просто не беше най-добрият ми ден.”

Скалата

След това той добави: “Това предизвика огнена буря. И все пак интересното … [сякаш] всеки член на екипа намери път към мен и тихо ми благодари или ми изпрати бележка.”

“Имах предвид това, което казах. Със сигурност. Но да го изразя публично не беше правилното нещо”, допълни още той.

Скалата е “имал предвид това, което каза “по време на враждата си с Вин Дизел, но все още съжалява

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции